Looking For Anything Specific?

Galatasaray Dinamo Bükreş 4-1 / Galatasaray, Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti - Dailymotion ... / Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı.

Galatasaray Dinamo Bükreş 4-1 / Galatasaray, Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti - Dailymotion ... / Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı.. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz. Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon. Galatasaray harry kewell (32) shabani nonda (42) shabani nonda (46) elano (58).

Romanya ekibi karşısında maçın başından sonuna etkili bir futbol oynayan galatasarayımız, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve rahat bir. Ve daha da ilginci o çocuk daha önce galatasaray forması giymişti. Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti. Geçtiğimiz hafta oynanan milli maçlar, haftasonu oynanan trabzonspor maçlarının yorgunluğunun üzerine bu akşam dinamo bükreş'i konuk ettik. Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün.

Galatasaray'ın 62 Yıllık Dinamo Bükreş Zaferinin Forması ...
Galatasaray'ın 62 Yıllık Dinamo Bükreş Zaferinin Forması ... from i.ytimg.com
Uefa avrupa ligi f grubu 3. Galatasaray atağında kewell sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı. Dakikada elano kaydederken, dinamo bükreş'in golünü 62. Dinamo bükreş atağında ndoye ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top üstten auta çıktı. Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Sünde, dinamo bükreş karşısına çıkıyoruz. Uefa avrupa li̇gi̇ f grubu 3. Dinamo bükreş karşısında özellikle kanatları etkili kullanan galatasaray, kewell ve keita ile getirilen toplarla rakip kalede gol fırsatları yakaladı.

Galatasaray'ın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi.

Uefa avrupa ligi f grubu 3. Dakikada kewell, 42 ve 46. Dakikada elano kaydederken, dinamo bükreş'in golünü 62. Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı. Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz. Ve daha da ilginci o çocuk daha önce galatasaray forması giymişti. Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Uefa avrupa li̇gi̇ f grubu 3. Dinamo bükreş karşısında özellikle kanatları etkili kullanan galatasaray, kewell ve keita ile getirilen toplarla rakip kalede gol fırsatları yakaladı. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 ve en çok izlenen spor videoları vidivodo'da. Galatasaray'ın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi.

Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 ve en çok izlenen spor videoları vidivodo'da. Çıkan oyuncu 31 numarayla alexe giren oyuncu 7 numarayla zicu 59. Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32.

CANLI | Galatasaray - Dinamo Bükreş maçı izle!
CANLI | Galatasaray - Dinamo Bükreş maçı izle! from iaahbr.tmgrup.com.tr
Maçın zor geçeceğini düşünenler yanıldılar. Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32. Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. Dk dinamo bükreş'da oyuncu değişikliği; Uefa avrupa ligi f grubu 3.

Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan.

Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz. Galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Çıkan oyuncu 31 numarayla alexe giren oyuncu 7 numarayla zicu 59. Dolha, diabate, goian, rus (dk. Romanya ekibi karşısında maçın başından sonuna etkili bir futbol oynayan galatasarayımız, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve rahat bir. Galatasaray atağında kewell sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı. Dinamo'nun başında angelo niculescu, galatasaray'ın başında efsane baba gündüz var. Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon. Dinamo bükreş atağında ndoye ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top üstten auta çıktı. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 ve en çok izlenen spor videoları vidivodo'da. Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32.

Galatasaray harry kewell (32) shabani nonda (42) shabani nonda (46) elano (58). Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti. Geçtiğimiz hafta oynanan milli maçlar, haftasonu oynanan trabzonspor maçlarının yorgunluğunun üzerine bu akşam dinamo bükreş'i konuk ettik. Maçında romanya temsilcisi dinamo bükreş'i konuk etti.

Hazırlık maçı | Galatasaray 3 - 1 Dinamo Bükreş ...
Hazırlık maçı | Galatasaray 3 - 1 Dinamo Bükreş ... from hlkiurt3.rocketcdn.com
75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Maçın zor geçeceğini düşünenler yanıldılar. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Ve daha da ilginci o çocuk daha önce galatasaray forması giymişti. Geçtiğimiz hafta oynanan milli maçlar, haftasonu oynanan trabzonspor maçlarının yorgunluğunun üzerine bu akşam dinamo bükreş'i konuk ettik. Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer.

Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz.

Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün. Galatasaray'ın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. Geçtiğimiz hafta oynanan milli maçlar, haftasonu oynanan trabzonspor maçlarının yorgunluğunun üzerine bu akşam dinamo bükreş'i konuk ettik. Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3. Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. Maçında romanya temsilcisi dinamo bükreş'i konuk etti. Dk dinamo bükreş'da oyuncu değişikliği; 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32. Çıkan oyuncu 31 numarayla alexe giren oyuncu 7 numarayla zicu 59. Dolha, diabate, goian, rus (dk. Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon.

Uefa avrupa ligi f grubunda, perşembe gecesi grup maçlarının 3 galatasaray dinamo bükreş. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei.

Posting Komentar

0 Komentar